Diensten en Tarieven

Blije paarden is waar wij ons elke dag opnieuw voor inzetten. Wij vinden het belangrijk dat de paarden vaak buiten komen en veel ruwvoer krijgen. Ons motto is 'alles is bespreekbaar', dus heb je specifieke wensen, laat dit dan even aan Karin of Richard weten.

SONY DSC

Zelf Service

Ook hebben we een zelf service gedeelte. Wanneer je hiervoor kiest mest je de stal zelf uit en blijft de rest in principe hetzelfde. Wij zetten je paard maandag tot en met zaterdag voor je buiten en binnen en verstrekken hooi en krachtvoer. 

Prijs stal 3×3: €290  per maand
Prijs stal 3×3,5: €300 per maand

Uitloopstallen

Sinds de verbouwing in 2016 hebben wij uitloopstallen toegevoegd, dit zijn stallen met een verharde uitloop. Wij verhuren de stallen op basis van zelf mesten en ook het buiten- en binnenzetten regel je onderling met andere ‘uitloopklanten’. Het voerbeleid is wel hetzelfde.  

Prijs uitloopstal: €335 per maand

SONY DSC

Overige informatie

Trailerstalling

Onze stal ligt op een kleine 10 minuten van strand/bos/duin. Als je een trailer hebt mag je deze op onze parkeerplaats stallen. De grond waarop de trailers staan is verhard, zodoende hoef je je geen zorgen te maken over vochtslijtage. Trailerstalling kost €15 per maand.

Ontwormen

Voordat het weideseizoen begint houden we een eerste mestonderzoek. Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek delen we wormenkuren uit. In oktober of november krijgen alle paarden standaard een breedspectrum kuur.

Voeren

Wij verstrekken dagelijks vier keer ruwvoer van uitstekende kwaliteit. Ons hooi komt van eigen land, dus we zijn altijd zeker van wat we voeren. We voeren twee keer krachtvoer van Besterly Vitalic. Wanneer de paarden dag en nacht op het land staan, kan je eventueel zelf krachtvoer geven.

Honden & Shetlanders

Ondanks dat iedereen bij ons welkom is, hebben ook wij regels. Op onze stal zijn geen honden toegestaan, alleen onze eigen twee honden lopen op het erf. Ook bieden wij geen stalling aan voor shetlanders of andere kleine pony's.

Bezoekadres

Pensionstal Uitgeest
Koogdijk 1
1911 NL Uitgeest 

Wie wij zijn

Wij zijn Karin en Richard, de trotse eigenaren van Pensionstal Uitgeest. Op deze site vertellen wij je graag meer over onze stal. 

Contact