Over ons

Pensionstal Uitgeest is al jaren in handen van de familie Winter. Wat vroeger een melkveebedrijf was, is nu uitgegroeid tot een bruisende pensionstal.

Karin en Richard

Karin en Richard hebben elkaar leren kennen op de pensionstal die zij nu in eigendom hebben. Richard heeft zijn opleiding genoten in de veehouderij en Karin heeft zich gespecialiseerd in de dierenzorg en paardensport. Karin is actief in de westernsport met haar Quarter Horse merrie genaamd Babe. 

FB_IMG_1507402617016
gerardrichard

Vroeger

De stal was voorheen in het bezit van de ouders van Richard, Gerard en Joke Winter. Zij zijn op de Koogdijk begonnen met een melkveebedrijf in 1967. Dit bedrijf was na een flink aantal jaren niet meer rendabel waarop Gerard en Joke besloten paarden en pony’s in pension te nemen. 

Door de jaren heen

In 1994 waren er twintig boxen van diverse formaten op het terrein te vinden. Ook was er, naast een buitenbak en een paddock, al ruim voldoende weidegang aanwezig. In 2009 zijn Richard en Karin de pensionstal gaan beheren voor Gerard en Joke. Op 1 mei 2010 is het officieel overgedragen aan Richard en Karin, die de stal tot op heden met veel plezier runnen. 

Screen Shot 2017-10-07 at 16.04.57

Mede mogelijk gemaakt door...

De kinderen

Gijs en Linda, de trots van Richard en Karin. Allebei zijn ze zeer actief in de honkbalsport dus zie je ze regelmatig in vol tenue over het terrein lopen onderweg naar wedstrijd of training.

Choco en Kenley

De 'big bosses' en bewaking van pensionstal Uitgeest. Onze Australian Shepherds lopen los op het erf en zijn dan ook de reden dat andere honden niet zijn toegestaan.

De klanten

We kunnen met recht zeggen trots te zijn op de klanten die wij hebben. Ondanks de vele verschillen in rijstijlen helpt men elkaar en heeft iedereen het gezellig.

Chanice photography

De mooie foto's zoals op de slides hieronder zijn je vast al opgevallen. Veel beelden op de site zijn gemaakt door onze pensionklant Chanice, je kunt haar vinden op www.chanicephotography.nl.

Bezoekadres

Pensionstal Uitgeest
Koogdijk 1
1911 NL Uitgeest 

Wie wij zijn

Wij zijn Karin en Richard, de trotse eigenaren van Pensionstal Uitgeest. Op deze site vertellen wij je graag meer over onze stal. 

Contact